Competent en betrouwbaar

Op het gebied van hosting en housing vindt u in ons een betrouwbare partner. Met grote knowhow en geavanceerde technologieën openen we het digitale tijdperk. Veilige cloud- en e-maildiensten, evenals internetdomeinen en internationale domeinpakketten zijn net zo goed onderdeel van ons aanbod als deskundig advies en vriendelijke ondersteuning.

Jarenlange ervaring

Opgericht in 1995 als een internetfirma en serviceprovider, hebben we een IT-serviceprovider ontwikkeld en konden we een groot, gediversifieerd scala aan digitale knowhow opbouwen. Sindsdien hebben we ons eigen servercentrum met een drievoudige optische kabel-uplink (Vodafone, Telecom, TelemaxX) gevestigd in Freiburg i.Br. en sinds 2017 zijn we actief in de digital signage-omgeving.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid, onafhankelijkheid, flexibiliteit en ervaring kenmerken ons bedrijf. Als klant ontvangt u deskundig advies, gekwalificeerde ontwikkeling en een redundante hogesnelheidsinfrastructuur als basis voor uw product. Bovendien dekken we al 100% van onze elektriciteitsbehoeften met energie, die CO2 neutraal geproduceerd is zonder electriciteit uit kernenergie.